top of page
Keresés
  • Szerző képeStilianos Babauszoda

Útjára indult a Fejlődési Napló!

Frissítve: 2023. dec. 1.

A Stilianos Babauszoda újabb – a szülők számára értékes – innovatív elemmel bővítette 2020. március 1-től szolgáltatását.

Ez a Stilianos Fejlődési Napló, mellyel 2019-ben egy igen rangos elismerést is elnyertünk. A Magyar Franchise Szövetség hálózatunknak ítélte a "2019-es év Innovatív Franchise Hálózata" díjat. A szakmai elismerés megerősítette a fejlesztésbe vetett hitünket, így örömmel és várakozással mutatjuk be szolgáltatásunkat. Ez a díj nagyon különleges számunkra, ami újabb inspirációt ad a további fejlődésünkhöz, mind a franchise és uszodáink szintjén, mind a gyermekekkel való foglalkozásnál! A Stilianos Babauszodában egész évben töretlen lelkesedéssel dolgozunk azon, hogy a szülőknek és gyermekeiknek mindig többet és többet tudjunk nyújtani. Ők azok, akik miatt érdemes folyamatosan innoválnunk a jövőben is.

A Fejlődési Naplót azzal a céllal alkottuk meg, hogy mi, akik a hozzánk járó gyermekeket hétről-hétre látva jól ismerjük, meg tudjuk figyelni fejlődésüket, időben észlelhessük, ha eltérés jelentkezik.


Fejlődési Naplónk, a Stilianos Developmental Diary (SDD) gyógypedagógiai, pedagógiai alapokon nyugszik, értékelő szempontsora a Stilianos Hydro Development (SHD) foglalkozások korosztályi csoportjaihoz kötött. Az oktatók a megfigyeléseik alapján összeállított értékeléseket az SDD webes felületén rögzítik és a szülő felé közvetítik. A webes alkalmazás könnyen értelmezhető, egyszerűen kezelhető, az értékelőlap letölthető, visszakereshető.

Szolgáltatásunk ingyenes, magában foglalja a konzultáció és tanácsadás lehetőségét.






6 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page