top of page

MIT LEHET TUDNI RÓLUNK? KERÜLJ KÉPBE!

DSCF1225_web.jpg

"Stilianos Babauszoda hálózatunk több mint 15 éve nyitotta meg a kapuit. A klasszikus értelemben vett babaúszást jelentősen megreformáltuk egyedi módszereinkkel, kiegészítő szolgáltatásainkkal, exkluzív megjelenésű uszodáinkkal. Az első olyan babauszoda hálózat vagyunk, ami kifejezetten csak gyerekeknek lett létrehozva, és speciálisan a szülők és a gyermekek igényeit szolgálja. Nagyívű céljaink és törekvéseink, valamint folyamatos újító innovációink által rövid időn belül piacvezetővé váltunk Magyarországon.

 

Olyan összetett és egyedi szolgáltatást biztosítunk, ami a felnövekvő generáció fejlesztésén keresztül társadalmunk jövőjét és környezetünk védelmét erősíti. Hálózatunk küldtetése és víziója is a gyermekfejlesztést szolgálja, mert hiszünk abban, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a boldog és kiegyensúlyozott gyermekkor megvalósulásához, mely közvetlenül az egyén, de közvetetten társadalmunk sikeres jövőjét alapozza meg."

Varga Vivien

Stilianos Babauszoda hálózat alapító

EGY HELY KIFEJEZETTEN NEKTEK

uszodater_1.jpg
zold_minosites_logo_feher.png

A Stilianos Babauszoda Magyarország első zöld uszodájában, klórmentes és vegyszermentes környezetben várjuk sok szeretettel a gyermekeket egyedi vízi készség- és képességfejlesztő foglalkozásainkra, babaúszásra. Uszodáink nem közfürdők, kifejezetten gyermekeknek fenntartott intézmények.

pelenkazo.jpg
szauna.jpg

ŐK RENDSZERESEN JÁRNAK HOZZÁNK. HOGY MIÉRT?

"A Stilianosban valódi minőségi időt tölthetek a gyerekemmel. Ez az egy óra csak neki szól, és mindketten élvezzük, miközben a fejlődése is biztosítva van a korosztályának megfelelő szintű feladatok gyakorlásával. Az oktatók pedig fantasztikusak és mindig jó hangulatot teremtenek."

"Imádjuk, hogy a Stilianos nemcsak egy uszoda, hanem egy hely, ahol a család együtt tölthet minőségi időt. Közösen veszünk részt a foglalkozásokon, ami közelebb hoz minket egymáshoz. Emellett rendkívül rugalmasak az időpontok, és mindig számíthatunk a szakképzett oktatókra. A fejlődésük jó kezekben van, és még a környezet is vegyszermentes!"

ELKÖTELEZETTEK VAGYUNK A SEGÍTSÉGNYÚJTÁSBAN

Hagyományunk, hogy karácsony közeledtével adománygyűjtéssel támogatunk gyermekek megsegítésével foglalkozó alapítványokat, örömet szerezve nehezebb sorsú családoknak.

 

A kezdeményezéshez minden uszodánk csatlakozott, a szülőket gyűjtésre buzdítva, a gyerekekkel is megosztva a segítségnyújtás jelentőségét és élményét.

bottom of page