top of page

ÚJ GENERÁCIÓS VERSEK AZ ÚJ GENERÁCIÓNAK

tanversek_foto.png
Stilianos_Tanversek.png

A Stilianos Tanversek 3 kötetét azzal a céllal alkottuk meg, hogy az SHD foglalkozásokat becsempésszük az otthonotokba is. Bízunk benne, hogy nem csak a gyermekek számára okoznak örömteli pillanatokat, hanem a szülőknek is „mentőövet” nyújtanak a foglalkozásokon való aktív részvételhez. Kis könyveink – amelyek az SHD rendszer különböző fejlődési szintjein lévő gyermekeknek szólnak – különösen hasznos eszközök a mondókákkal összekapcsolt feladatok elsajátítására, elősegítve a hatékonyabb fejlődést. A gyermekek a versek által új ismereteket szereznek a világról játékos formában. Nagy örömünkre a versekben felbukkannak a Stilianos Babauszoda hálózat „gyermekei” is, Thetisz és Nerina, akikkel még színesebbé és gazdagabbá vált kis vízi világunk!
 

A Stilianos Tanversek köteteit uszodáink recepcióin tudod megvásárolni.

MOSHATÓ ÚSZÓPELENKÁK ÉS ÚSZÓNDARÁGOK

Uszodáinkban beszerezheted az úszópelenkát, mely mosható, újrafelhasználható. Állítható méretének köszönhetően hosszú távra szól. Alkalmazásával hozzájárulsz környezetünk védelméhez.

 

Az uszópelenka fölé kiváló minőségű uszónadrágot is találsz nálunk széles szín- és méretválasztékban. A gyermek derekánál és combjainál állítható, meghúzható.

Kérd a recepciós segítségét!

termekek_uszonadragok_uszopelenkak.jpg

JÁTSZVA TANULJ A SWIM & LEARN FELADATGYŰJTEMÉNNYEL!

termekek_s&l_munkafuzet.jpg

A feladatok tizenkét különböző témakört ölelnek fel, más-más szempontból megközelítve azokat. 

Sok a gondolkodtató, számolós és kézmozgást ügyesítő kis feladvány, Thetisz és Nerina pedig minden részhez kitalált egy rövid mozgásos játékot is. 


A szülőknek is hasznos ismereteket nyújtunk, a QR kódokat megnyitva Stilianos, az öreg bölcs tájékoztat a fejlesztési célokról és területekről, az iskolához szükséges részképességekről.

bottom of page