top of page
Oktatóképzés
Stilianos Babauszoda - Szerethető Munkahely.png

Egy hely a gyermekeknek,

EGY HIVATÁS NEKED!

SHDA_külön.png

STILIANOS BABAÚSZÁS

ÉS ÚSZÁSOKTATÓ

AKADÉMIA

IMG_1273-copy_web.jpg
IMG_1111-copy_web.jpg

Unod az egyhangú

munkát és a stresszt?

Szeretsz gyerekekkel

foglalkozni?

Örömteli

munkahelyre vágysz?

AKKOR VAN EGY

KIVÁLÓ AJÁNLATUNK

SZÁMODRA!

HOGY MI VÁR RÁD?

Szakmai képzés és 
folyamatos továbbképzés

Sikeres szakmai vizsga után
 biztos munkalehetőség

Motiváló hivatás

Exkluzív, inspiráló 
munkakörnyezet

Versenyképes jövedelem

Napi 5 órás munkaidő

MI MINDENRE MEGTANÍTUNK!

A Stilianos Babauszoda egyedi, rendkívül összetett képzési rendszert dolgozott ki, hogy azonos minőségi tudással rendelkező SHD oktatókat képezzen, ezzel biztosítva az állandó, magas színvonalat.

 

Oktatóinkat kizárólag a Stilianos Babauszodák számára képezzük, egy alapos, részletes tanfolyam keretein belül, mely több hónapos hospitálást és gyakorlatot jelent. Ennek fényében elhivatott, kitartó és gyermekszerető személyek jelentkezését várjuk.

Tanfolyamunk 2019-től e-learning rendszerben működik, ezzel könnyítve és segítve a gyakornokok tanulását. Így az elméleti anyagot és néhány gyakorlati praktikát otthonukban is elsajátíthatnak. 

MIÉRT SZERETNEK OKTATÓINK NÁLUNK DOLGOZNI?

Szabó Annamária csupán néhány éve dolgozik a Stilianos Babauszodában. Kitartó szorgalmának, gyermekek iránti elköteleződésének és morális hozzáállásának köszönhetően fiatal egyetemistaként már vezető oktatónk.

Bölecz Csilla, legelső vezető oktatónk a kezdetektől XVI. kerületi uszodánk oszlopos tagja. Igazi tyúkanyó, élvezi, hogy lassan felnőtt gyermeke nevelése mellett kisgyermekek fejlesztésével foglalkozhat. Csilla kiváló példa arra, hogy ez a munka miként válhat hivatássá oktatóink életében.

Recepció

VÁRJUK LELKES SZEMÉLYEK JELENTKEZÉSÉT A RECEPCIÓBA IS!

RECEPCIÓS POZÍCIÓ

Folyamatosan bővülő hálózatunk kommunikatív, segítőkész, empatikus és talpraesett személyeket keres recepciós munkakörbe. Kiemelten fontos ez a poszt, hiszen uszodáinkat képviselik személyesen és telefonon egyaránt, a hozzánk jelentkező és érkező szülőkben ők alakítják ki az első benyomást. Feladataik közé tartozik többek között a vendégek kiszolgálása, a telefonhívások fogadása, adminisztratív tevékenység és pénzkezelés.

HOGY MIT KÍNÁLUNK?

- fiatalos, pozitív, gyermekbarát légkör

- hosszútávú, biztos munka

- elhívatott, támogató csapat

- inspiráló munkakörnyezet

- folyamatos szakmai fejlődés

Jelentkezés

JELENTKEZZ!

 

Amennyiben oktatóképzésünk vagy recepciós pozíciónk felkeltette érdeklődésedet és szeretnél egy fiatal, dinamikus csapat tagja lenni hosszú távon, kérlek töltsd ki az űrlapot (Google fiók szükséges hozzá.) 

Ha nem rendelkezel Google fiókkal, úgy küldd el fényképes önéletrajzodat a hr@stilianos.hu e-mail címre a preferált uszoda megjelölésével.

bottom of page