top of page
Keresés
  • Szerző képeStilianos Babauszoda

A Szerethető Munkahelyek 2021-es díjazottjai között a Stilianos

Frissítve: 2023. dec. 1.

Idén ötödik alkalommal került kiosztásra a DreamJobs Szerethető Munkahelyek díja, mely lehetőséget adott arra, hogy munkahelyként is bemutathassuk cégünket.


A szavazatokat az álláskeresőktől és az oldal látogatóitól kaptuk, köztük sok olyan érdeklődőtől is, akik korábban nem ismerték a Stilianos Babauszodát.


A tavalyi 1100 nevezőhöz képest, most 1600 munkahely mérettette meg magát cégmérettől függetlenül, ráadásul idén nemcsak magyar és erdélyi, hanem román vállalatok is indultak a versenyen.


A regisztrált munkahelyekből 155 kis- és középvállalkozás részesült elismerésben, több mint 68.000 szavazat érkezett a verseny során.


Nagy öröm számunkra, hogy idén a kis- és középvállalkozás kategóriában mi is a díjazottak között lehettünk. Bizonyítja ez számunkra, hogy a Stilianost nem vagy kevéssé ismerők is értékesnek találják cégünk szolgáltatását, illetve bemutatkozónkból is érezhető az a hangulat, amelyet nemcsak a hozzánk járó családok, hanem kollégáink is éreznek, szeretnek.


A pályázaton díjjal elismert cégek életébe a DreamJobs oldala nyújt betekintést, innen lehet megtudni, hogy egy-egy termék vagy szolgáltatás mögött milyen csapat áll.


Ti is bepillanthattok hozzánk, jobban megismerhettek minket. Tudj meg rólunk többet!






5 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page