sarga_hatter_uj.jpg

INSPIRÁCIÓ VÁLLALKOZÁS INDÍTÁSÁHOZ

Valami hiányzik

az életedből?

Váltani szeretnél?


LÉPJ KI

A MÓKUSKERÉKBŐL!

Nem is sejted, milyen nagy

dolgokra vagy képes.

borito_fekvo_ketkonyv.png
az_ev_fiatal_vezetoje_2019
szurke_hatter_UJ.jpg
az_ev_fiatal_vezetoje_2019

A 2019-es év fiatal vezetője Magyarországon elsőként,

ÉLETSZERŰ PÉLDÁKKAL VEZET BE A FRANCHISE VILÁGÁBA!   

Vivi_portre.jpg

Köszöntelek!

Varga Vivien vagyok, a Stilianos Babauszoda Franchise alapítója és rendszergazdája. Könyvemben életszerű példákon keresztül mutatom be egy ötlet virágzó és szerethető hálózattá válásának folyamatát. Kitérek sikerekre, holtpontokra, buktatókra és a személyes fejlődésemre, mellyel a vállalkozó szellemű útkeresőknek kívánok inspirációt és gyakorlatias ismereteket nyújtani. 

kek_hatter_UJ.jpg

Merre indulj...

franchisor_ikon.png

ha FRANCHISE rendszer

kialakításában

gondolkodsz?

franchisee_ikon.png

ha egy FRANCHISE rendszerhez

csatlakoznál?

onmegvalosito_ikomn.png

ha váltani szeretnél, hogy önmagadat valósítsd meg?

A könyv tartalma

 • az álom megvalósítása, a Stilianos Babauszoda indulása, fejlődése

 • a franchise, mint üzleti modell bemutatása, átadói és átvevői szemszögből való megközelítése, a rendszer előnyeinek és hátrányainak szembeállítása

 • a tudatos vezetővé válás folyamata, gondolatébresztés kezdő és gyakorló vezetők számára

 • egy válalkozást megalapozó ötletelés módszerei

 • egy cég működtetésével együttjáró mindennapok

 • motiváció

 • a magánélet és munka egyensúlya

 • a Stilianos Babauszoda koncepciója

kek_hatter_UJ.jpg

Varga Vivien útkeresését számos kitérő jellemezte, kipróbálta magát gyorséttermi kiszolgálóként, volt asszisztens, területi képviselő, pultos egyaránt. Végül a gyermekekkel való foglalkozásban, a babaúszás-oktatásban talált rá arra az örömteli munkára, ami irányt mutatott álmai megvalósításához. Az első Stilianos Babauszoda megnyitását követően édesanyaként vált uszodavezetővé, franchise rendszergazdává.
A Stilianos egyszemélyes vállalkozásból nőtt franchise hálózattá. Amikor Vivien huszonnégy évesen, tapasztalat nélkül vállalkozást indított, még nem sejtette, milyen út áll előtte. Talán te sem sejted, mi vár rád! 
Ha neked is vannak ambícióid, ha úgy érzed, többre vagy hivatott, és élvezni akarod, amivel nap mint nap foglalkozol, és ennek érdekében hajlandó vagy kilépni a komfortzónádból, akkor útmutatóként szolgálhat ez a könyv. 
Varga Vivien őszintén elmondja, hogyan építette fel ezt a prosperáló vállalkozást, hogyan lett a harmadik gyermeke a Stilianos Babauszoda-koncepció, hogyan élte meg a mélypontokat és tizenöt évre visszatekintve mit lát, mit tanult. Mindebből az olvasó is ihletet meríthet a saját útjának megtalálásához. 
A könyv teljes egészében tapasztalati tudáson alapul, érthető nyelven vezet be az üzlet és vállalkozás, különösen a franchise indításának világába. Saját, megtörtént példákkal mutatja, hogy sokszor hatalmas hegyeknek hiszünk akadályokat, melyeken túljutva végül kiderül, hogy nem is voltak olyan félelmetesek, mint ahogy elsőre láttuk őket. Szemlélete végig pozitív, fejlődésre ösztönöz, üzenete minden fejezetet áthat: 

 

A legmerészebb álmaidból is lehet valóság!
Ha igazán akarsz valamit, hiszel benne és bízol önmagadban, 
akkor meg tudod valósítani!

Vivi_Bulcsu_korkep.png

Én megtaláltam,

amit kerestem.

ÉS TE?

Tizennégy évvel ezelőtt vált tudatossá gyermekek iránti elköteleződésem, ami hivatásommá vált. Szüleim támogatásával hoztam létre egy klórmentes környezetet a gyermekek számára és tartottam babaúszás foglalkozásokat. Egy fogyatékos kisfiúval való találkozás döbbentett rá arra, hogy ezt másként is lehet és kell csinálni. Saját kutatások és szakmai tanulmányaim által kialakítottam az SHD módszert, mely prevenciós, komplex, vízi fejlesztés, ami segíti a képességek érését és biztos alapokat ad, nemcsak a mozgás, hanem a kognitív funkciók területén egyaránt.

 

2012-ben érett meg koncepcióm arra, hogy más hasonlóan elhívatott vállalkozóknak is biztos, jövőálló befektetést jelentsen. Általuk már egy franchise rendszeren keresztül, újabb és újabb egységekben tudunk közösen még több gyermeket fejleszteni. A cég növekedése saját vezetői képességeim fejlesztését is igényelték, ezért tanácsadó cégektől és elismert szakemberektől tanultam, hogy a családi vállalkozásból franchise hálózattá növekedjen a Stilianos brand.

1/1
sarga_hatter_uj.jpg
borito_allo.png

VÁSÁROLD MEG ONLINE

vagy keresd a könyvesboltokban!

bookline.png
Libri.png
Lira.png
szurke_hatter_UJ.jpg
hangoskonyv_kep.png
voiz_logo.png
nyil.gif

© 2021 Stilianos Kft. 

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram
 • TikTok
 • YouTube