top of page
Keresés
  • Szerző képeStilianos Babauszoda

Mosható úszópelenka - a Stilianos újabb környezettudatos lépése

Frissítve: 2023. dec. 1.

Zöld uszoda


A fenntartható fejlődés gyermekeink jövőjének záloga. Ezt felismerve a Stilianos zöld uszodahálózatként évek óta tudatosan keresi az olyan lehetőségeket, melyeket könnyen mindennapjainkba építhetünk és általuk környezettudatosan élhetünk.Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem mellett. Társadalmi szerepvállalásunk újabb lépéseként, zöld uszodáinkban a mosható úszópelenka használatát szorgalmazzuk.

Mindannyian tudjuk, hogy az eldobható pelenkák veszélyes, környezetkárosító hulladékok. Az viszont nem annyira ismert, hogy már gyártási folyamatuk is környezetromboló. Szelektív gyűjtésük, kezelésük, hasznosításuk jelenleg még nem megoldott.


Egy babaúszásra járó kisgyermek hároméves koráig közel 150 úszópelenkát használ el.

Mindennek tudatában nem kérdés számunkra, mennyire fontos, hogy a Stilianos újabb lépést tegyen a környezetvédelem érdekében. Összefogva nagyon sokat tehetünk.


Mik az előnyei?


A mosható pelenkák és úszópelenkák előnyei ráadásul nemcsak a környezettudatosság vagy a költséghatékonyság.

Könnyen tisztíthatók, puhák, kényelmesek, nem gátolják a mozgást.

A kezdetektől a szobatisztaságig használhatók. A gyermek növekedése, gyarapodása során nem kell rendszeresen újat venni belőlük, három méretre állíthatók. Sok éves használat után is jó állapotúak, megőrzik minőségüket, a kistestvér is hordhatja később.


Hogy viseld uszodánkban?


Uszodáinkban a mosható úszópelenka fölött is szükséges a már ismert úszóbugyi viselése. A két puha textillel kombinált termék jól kiegészíti egymást, segít elkerülni a baleseteket, közben biztosítja a kényelmet és könnyed mozgást is.


Itt vásárolhatod meg


A színes pelusokat webshopunkban, valamint uszodáinkban szolgáltatásunk kiegészítéseként is megtalálod.

115 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page