top of page
Keresés
  • Szerző képeStilianos Babauszoda

15 évesek vagyunk!

Frissítve: 2023. dec. 1.

Másfél évtizede nyitotta meg kapuit XVI. kerületi Stilianos Babauszoda egységünk. Lássuk hogyan alakultak ezek az évek.


„Egy hely a gyermekeknek.”


Egyszer volt, hol nem volt, egy szép tavaszi napon, egy kertvárosi ház pincehelyiségében kis babauszoda nyílt. Egy lelkes oktatóval, családi összefogással, egy medencével, pár pelenkázó lappal és műanyag székkel. Így kezdődött a mi uszink története. 😊

Babauszi néven nyitottunk meg 2007-ben.

Teltek, múltak az évek és a kis uszodát nagyon megszerették a családok, mindig gyerekzsivajtól volt hangos, már szinte el sem fért a sok kis lurkó. A lelkes oktató, akinek élete és küldetése a gyermekekkel való foglalkozás fantasztikus társakat talált maga mellé, így már egy elhivatott kis csapat várta az úszni tanuló kicsiket.

1 medencében kezdtük babaúszás foglalkozásainkat.

A különleges fejlesztő hatású óráknak köszönhetően a kis uszoda híressé vált és elérkezett az az idő is, amikor megújulva, Szent Stilianos a gyermekek védőszentjének nevét viselve, két medencésre bővülve működhetett tovább, sőt országos hálózattá fejlődhetett.


Azóta sok-sok kisgyermek élete vált teljesebbé a Stilianos Babauszoda egyedi technikáinak köszönhetően és sok-sok kedves oktató sajátította el a módszert, hogy minőségi módon fejlesszék és tanítsák a gyermekeket.

Az uszoda és a mindig tovább épülő módszerek nagyon különlegesek. Minden a kicsik fejlődését, örömét és egészségét szolgálja. Az egyedi foglalkozások, a bababarát, vidám környezet és a vegyszermentes tisztaság. Az úszásórák része már pici kortól kezdve a vízbiztosság kialakítása és az idegrendszer komplex fejlesztése.

A mozgás örömét átélő kisgyermekek sok élménnyel gazdagodnak, varázslatos Stilianos mondókákkal, valamint a mesebeli Thetisz és Nerina segítségével sajátítják el a feladatokat, játszva tanulnak, sportolnak. A velük foglalkozó vidám oktatók nagy szeretettel és szakmai tudással követik nyomon fejlődésüket.

A Stilianos Babauszoda üzenetének, fejlesztési lehetőségének és hangulatának a hírét az eltelt tizenöt évben egyre tovább és tovább repítette a szél. Hazánkban tizenkét helyszínen nyitott egységeket és nem is olyan soká eljön az az idő, amikor már messze földön is sok kicsi királyfi, királylány, lovag, tündér és varázsló okosodhat, ügyesedhet, fejlődhet a Stilianos módszerrel.

13 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page