top of page
uj_atmenet.jpg
Stilianos Babauszoda 15.png

KÜLDETÉSÜNK
AZ EGÉSZSÉGES

GYERMEKFEJLŐDÉS

TÁMOGATÁSA

A képességek és készségek megerősítése, javítása vizes közegben, minden fejlődési területre vonatkozóan,

a gyógypedagógiai tudományágra alapozva.

MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓ VÍZI KÉPESSÉGFEJLESZTÉS

A Stilianos Babauszodák nem közfürdőként üzemelnek. Kizárólag gyermekeknek fenntartott intézmények, ahol a medencék kiscsoportos foglalkozásokra alkalmasak,
3 hónapos kortól 8-10 éves korig.

 

Az általunk felépített, egyedi vízi készség- és képességfejlesztő foglalkozás segítségével olyan fejlesztést biztosítunk gyermekednek, amely által nemcsak a vízben való rendszeres mozgás valósul meg, hanem számos egyéb képessége is fejlődik. A foglalkozások során a korosztályának megfelelően betekintést nyer az állatok, színek, formák világába, ezzel együtt fejlődik a gondolkodása, figyelme, emlékezete, térbeli tájékozódása, koordinációja, miközben játszva tanul és minőségi időt tölt Veled a vízben.

GYERMEKEKNEK

FENNTARTOTT

USZODA

KLÓRMENTES VÍZ AZ ORSZÁG ELSŐ ZÖLD USZODÁJÁBAN!

Foglalkozásainkra kényelmesen készülhettek fel az exkluzív pelenkázó és öltöző helyiségekben, majd az izgalmas vízi fejlesztést követően infraszaunában relaxálhattok. A kismamák igényeit figyelembe véve elszeparált szoptató helyiséget, valamint a gyermekek etetésére alkalmas eszközöket biztosítunk.

Nem csak a kényelmetekre figyelünk, egészségeteket is óvjuk. Uszodánkban nem kell tartanod a klór káros hatásaitól, hiszen medencéink vizét UV fénnyel és aktív oxigénnel fertőtlenítjük. Emellett vegyszermentes tisztítószereket használunk helyiségeink tisztántartására. Magyarországon egyedülállóan a Stilianos Babauszodák üzemelnek zöld minősítésben.

we_are_green_ikon.png
zold_minosites_logo_feher.png

A KORAI ÉVEK TAPASZTALATAI MEGHATÁROZÓAK A GYERMEK FEJLŐDÉSÉBEN!

Stilianos Babauszodák.png

MAGYARORSZÁGON

TÖBB MINT 10 HELYEN!

Válaszd ki a hozzád legközelebb eső Stilianos Babauszodát.

Egyeztess időpontot a választott

uszoda telefonos elérhetőségén.

bottom of page