MIT LEHET TUDNI RÓLUNK? KERÜLJ KÉPBE!

 

Alábbi videónkban összefoglaljuk röviden, hogy mi ösztönözte a Stilianos Babauszoda megalapítását, és hogy melyek fő jellegzetességeink, amik kiemelkedővé és egyedivé teszik szolgáltatásunkat. 

AZ ELSŐ ZÖLD USZODA

 

A vegyszermentesség a fenntartható környezet egyik alappillére. Hisszük, hogy a környezet védelme, a szemlélet megismertetése, formálása és elmélyítése gyermekeink jövője szempontjából mindannyiunk feladata. Azonban nemcsak a szemlélet lényeges, ezért a megvalósításban is élen járunk. Uszodáink zöld uszodák, hazánkban elsőként kemikáliáktól, mérgező vegyi anyagoktól mentes környezetet teremtettünk. A medencék vizének tisztítása több, mint tíz éve klórmentes, azonban jelenleg már az uszodaterekben és a többi helyiségben sem használunk vegyi anyagokat. Uszodáink vizét UV fénnyel és aktív oxigénnel fertőtlenítjük, a közös tereket kizárólag növényi kivonatokat tartalmazó – Stilianos Baby Care – tisztítószereinkkel varázsoljuk ragyogóvá. A „We are green” projekt megvalósításban együttműködő partnerünk a Cleanne. A közös munka eredményeként lehetőség nyílt nemcsak az uszodáink, hanem az otth​​onok vegyszermentes, bababarát tisztán tartására is.

TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS

 

Kiemelten fontosnak tartjuk a társadalmi szerepvállalást, hitvallásunk alapja többek között a megsegítés, empátia, emberség, támogatás.

 

Szakmai vezetőnk Varga Vivien gyógypedagógusként országszerte részt vesz a Magyar Védőnők Egyesülete szakmai továbbképzésein, hiánypótló előadása az ép és eltérő fejlődésmenetről, a felismerés és jelzés fontosságáról, a megsegítés lehetőségeiről szól, közvetetten is támogatva a gyermekek fejlődését.

Hagyományunk, hogy karácsony közeledtével adománygyűjtéssel támogatjuk az Őrangyal 2004 Életmentő Alapítványt, örömet szerezve nehezebb sorsú gyermeknek és családjaiknak. A kezdeményezéshez minden uszodánk csatlakozott, a szülőket gyűjtésre buzdítva, a gyerekekkel is megosztva a segítségnyújtás jelentőségét és élményét.

Hisszük, hogy a környezet védelme, a szemlélet megismertetése, formálása és elmélyítése gyermekeink jövője szempontjából mindannyiunk feladata. Foglalkozásainkba beépítjük a környezetünk megóvásának alapgondolatát, játékos foglalkozásaink során beszélgetünk arról, hogy mit tehetünk otthonunkban, lakókörnyezetünkben, az óvodában vagy iskolában, mire lehet odafigyelni már gyermekként is.

© 2019 Stilianos Kft. 

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram