top of page

A Stilianos Alapítvány küldetése a sport megszerettetése,

az egészséges életmódra nevelés

és az egyenlő esélyek, a sikeres tanulási lehetőségek megteremtése

a képességek fejlesztésével.

stilianos_20180330_045.jpg

STILIANOS ALAPÍTVÁNY

SPORT ÉS A SPORTSZERVEZÉS

MOZGÁS

 

Sportszervezetként célunk életrevaló, egészséges, mozgást szerető és rendszeresen mozgó, vízbiztos gyermekek nevelése, az ifjúság és a felnőttek egészséges életmódra, mozgásra ösztönzése, az egészségmegőrzés, a betegségmegelőzés.

ezust_damaszk_hatter.jpg

SPORT

 

Kiemelten fontosnak tartjuk a rendszeres mozgás, a sport mindennapi életbe építését, – a sport és ezen belül a vízisport – megszerettetése, az általa biztosított életminőség, gondolkodásmód biztosítását. Sportszervezetként részt veszünk az úszás és vízilabda területén az utánpótlás nevelésben.

ezust_damaszk_hatter.jpg

SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

 

Foglalkozásainkon hangsúlyos a minőségi, komplex mozgás által biztosított idegrendszeri fejlesztés, a kisgyermekek képességfejlesztésének támogatása, a fogyatékos gyermekek fejlesztése és sportolásának támogatása.

Mindezek mellett segítjük támogatjuk a verseny- és eseményszervezést a sport- és egészségfejlesztés területét is.

FEJLESZTÉS

A Stilianos Alapítvány a felgyorsult és mozgásszegény világban élő digitális generáció képességfejlődésének megsegítését, egészséges életútra terelését, a vízbiztosság és az úszás megtanítását tűzte szeretné biztosítani.  

Fejlesztési célunk az egészséges gyermekfejlődés támogatása. A képességek és készségek megerősítése, javítása vizes közegben, minden fejlődési területre vonatkozóan, emellett az idegrendszer optimális fejlődéséhez szükséges minőségi mozgás biztosítása és megszerettetése a gyógypedagógiai tudományágra alapozva egyedi technikánkkal.

2018_11_13_bulcsu_nara_20.jpg

EGYEDI, KOMPLEX FEJLESZTÉS

 

A Stilianos Hydro Development (SHD) módszertana, melyet foglalkozásaink során alkalmazunk, egyedi vízi készség- és képességfejlesztés  segítségével olyan lehetőséget biztosítunk a gyermekeknek, amely által nem csak a vízben való rendszeres mozgás valósul meg, hanem számos egyéb képességük is fejlődik.

ezust_damaszk_hatter.jpg

PREVENCIÓ

 

Virtuális világunkban a gyermekek gyakran a kezdetektől digitális eszközhasználóként, keveset és nem minőségi módon mozogva élnek. Ez kedvezőtlenül befolyásolja az idegrendszer érését, amely nem kapja meg a szükséges ingereket és tapasztalatokat. Ez a részképességekre, a figyelemre, az iskolai beválásra, így a további életre is hatással lehet.

Hisszük, hogy a digitális világ gyermekei számára szükséges a korai időszak fejlődési lépéseiben kiegészítés, preventív szemléletű fejlesztés. A felismeréssel, az első időszakban biztosított támogatással egy későbbi hosszadalmas és költséges fejlesztésnek vagy terápiás sorozatnak is elejét lehet venni.

ezust_damaszk_hatter.jpg

SZEREPVÁLLALÁS

 

Kiemelten fontosnak tartjuk a társadalmi szerepvállalást, hitvallásunk alapja többek között a megsegítés, empátia, emberség, támogatás. Több tevékenységünkkel edukáljuk rendszeresen a szülőket, képzéseket tartunk és együtt dolgozunk a Magyar Védőnők Egyesületével, hangsúlyozzuk a prevenció és a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzuk, gyógypedagógiai tanácsot nyújtunk.

MŰKÖDÉS

MIRE FORDÍTJUK

AZ ADOMÁNYOKAT?

 

Alapítványi, sportszervezési, sportolási, edukációs és fejlesztési célok minél szélesebb körű megvalósítására.

ezust_damaszk_hatter.jpg

MILYEN EREDMÉNYEKET ÉRÜNK EL?

 

Az adományoknak köszönhetően több családot, szakmai és civil szervezetet el tudunk érni szemléletformáló tájékoztató előadásainkkal és kampányainkkal, többet tudunk fordítani uszodai sportrendezvényeinkre, játékparkunkra, valamint a fejlesztés területén végzett innovációinkra.

ezust_damaszk_hatter.jpg

KÉRJÜK, TÁMOGASD ALAPÍTVÁNYUNKAT!

 

Bankszámlaszámunk:

11600006-00000000-97158880

KAPCSOLAT

 

Adatkezelő megnevezése:

Stilianos Alapítvány

Székhelye és postai címe:

1162 Budapest Hermina út 60.

Szervezet nyilvántartási száma:

01-01-0013208

Adószáma:

19315175-1-42

E-mail címe:

alapitvany@stilianos.hu

IMG_1033-copy.jpg
bottom of page